dimarts, 1 de març del 2011

Xbox 360 aprofita l'ocasió

Aquí el que no corre, vola, i en Microsoft han d'anar en caça a treballar per haver estat tan vius. Recordareu que ahir es va paralitzar la indústria en conèixer la notícia del bloqueig de PS3 a Europa a causa de la denúncia de LG sobre una violació de patents. Un tema bastant espinós que podria derivar en una compensació multimilionària a la signatura sud-coreana i la prohibició de la distribució de PS3 durant, com a mínim, els propers 10 dies.
Just ahir comentàvem que aquesta debacle podria afectar a la indústria de mil i una formes, i per sort o per desgràcia, aquí cadascú mirarà el melic amb més optimisme, ja tenim la primera reacció. Microsoft baixa de preu Xbox 360 per aprofitar el fre que el Tribunal de l'Haia posat a la seva competidora.

    
"Oferta! De l'1 al 15 de març podreu adquirir la Xbox 360.250 gb o el pack Kinect + Xbox 360 4GB + Kinect Adventures a un preu rebaixat " 

 
Així es donava a conèixer la notica al Twitter de Microsoft Espanya. Durant aquests quinze dies Xbox 360 experimentarà una rebaixa de 50 euros en les seves diferents packs disponibles, i el model de 250GB a uns 200 euros i el Slim de 4GB juntament amb Kinect uns 250 euros.
La llei de la selva en diuen. Aquí no importa que els moviments de màrqueting es cenyeixin a una ètica o moral que ni tan sols seria una afirmació global, aquí el que importa és vendre. I si el teu amic de l'ànima ensopega amb una pedra i es dóna de morros contra el terra serà inevitable que deixis anar una riallada.

1 comentari:

  1. Home, jo no diria mai que són amics de l'ànima, Microsoft i Sony, però ja t'entenc. Sí, ha estat fer llenya de l'arbre caigut però, sincerament, a Europa... fora del Regne Unit el que més ven és la Ps3...

    ResponElimina

Que hi penses tú?