dijous, 3 de març del 2011

Que és Find Makarov?

El passat divendres es va muntar bastant enrenou amb l'aparició d'un teaser site evidentment relacionat amb la saga 'Call of Duty: Modern Warfare', on únicament es mostrava un compte enrere. Encara que les especulacions van apuntar a l'anunci del tercer títol de la sèrie, Activision va sortir aviat al pas dels rumors per desmentir qualsevol relació amb aquesta pàgina web.

Poc després es va descobrir que l'hàbil estratègia publicitària, incloent unes xapes identificatives d'estil militar enviades als mitjans, havia estat obra d'We Can Pretend un estudi establert a Toronto que ha decidit gravar un film sobre 'Modern Warfare' per promocionar-se. La cinta es diu Find Makarov, i podeu veure el tràiler de presentació sobre aquestes línies.

Com tantes altres vegades en aquests casos, ens sorprenem davant la notable qualitat d'un rodatge que no compta amb un gran pressupost ni productores de renom darrere. Pel que podem veure s'han dedicat a ser molt fidels a la saga d'Activision, tant que us recomano que no veieu el vídeo si encara no us heu passat els jocs, perquè conté una important quantitat de espòilers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?