dijous, 3 de març del 2011

inFamous 2 contara amb editor de misions!

Un dels aspectes que més s'han potenciat aquesta generació és el dels editors en els jocs de consola. Antany vedat exclusiu dels usuaris de PC, amb les seves eines per crear mods creant autèntiques virgueries i allargant, irremeiablement, la vida útil del producte per al qual s'han fet. Doncs bé, Sucker Punch, després de diverses especulacions al voltant de la gran sorpresa de la GDC, ens sorprèn brindant un editor de missions per a la seva esperat 'inFamous 2'.
Si ja de per si aquesta seqüela amb Col McGrath estava suscitant un gran interès entre els que es van aventurar en la seva primera obra, amb més diferències entre el karma, nous poders, un aspecte gràfic més polit, o unes edicions de col.leccionista més cridaneres, amb el fet de saber que de les 99 missions de l'anterior passarem a un infinit nombre, l'interès es dispara, perquè a més tindrem diferents tipus de missions per crear.
Des de les d'escortar un objectiu a defensar una posició, passant per destrucció total o fins i tot de supervivència. Nosaltres, i la resta d'usuaris de 'inFamous 2', serem els protagonistes de la història i la comptarem com vulguem, amb l'únic sotrac insalvable de no poder crear el terreny al nostre gust. Partint de la ciutat ja creada situarem als dolents, NPCs que requeriran dels nostres serveis, o altres objectes d'interès. El millor és que ho veieu en vídeo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?