dimarts, 15 de març del 2011

Ubisoft anuncia 'Rocksmith'

No hi ha res millor que ser tossut, és clar que sí. Què et diuen que millor no prendre el camí de l'esquerra? Doncs tu ho prens, amb un parell de collons. Que algú t'aconsella no barrejar coca-cola amb mentos? Doncs tu ho mescles, al estil de Bruce Willis. No és que tinguis ganes de pegar-te un castanya, és que ets així de dur i aquesta batalla només la pot guanyar un. La realitat o tu. El pitjor és que la realitat porta les de guanyar. I en aquestes que Ubisoft anuncia el llançament d'un nou joc musical amb guitarreta.

Sí, ho heu llegit bé. Just quan 'Guitar Hero' i 'Rockband' han passat a millor vida d'una manera més o menys oficial, Ubisoft es encoratja i creu que és el millor moment per llançar el seu 'Rocksmith'. I si el departament de màrqueting de Ubisoft creu que ara és el moment per forrar-se amb un joc així doncs nosaltres no som ningú per dubtar-ho. Què té 'Rocksmith' que ho fa especial? Bé, doncs una única cosa.


I és que sembla que ens permetrà utilitzar una guitarra de veritat, de les de cordes en lloc de botons, connectada a la consola. En Ubisoft ho venen com una experiència musical i no com un joc festiu per a tota la família. Un títol que pot fins i tot arribar a ensenyar a tocar la guitarra als que vulguin aprendre de veritat.

Ve amb un connector a jack d'àudio perquè sigui possible connectar la guitarra elèctrica de 500 euros que tots tenim per casa i amb un tracklist que inclou temes dels Rolling Stones, David Bowie, Nirvana o els Animals.

Si no teniu guitarra no us preocupeu, Ubisoft sembla estar intentant comercialitzar un pack que vindria amb una guitarra elèctrica real al mòdic preu de 200 dòlars (que es convertiran en 200 euros en arribar a Espanya, segur).

Resumint, si fa un temps quedava més o menys clar que els grans publishers passaven dels jocs musicals i que la moda d'usar perifèrics de plàstic ja feia olor, Ubisoft sembla haver pres més no una decisió arriscada. Esteu farts de perifèrics? Preneu una guitarra de veritat. Que no voleu jocs musicals? Preneu aquest 'Rocksmith'.

Ara us deixo amb uns quants videos que mostren com pots tocar la guitarra amb Rocksmith, tant en el cas de que sigues un principiant amb la guitarra i fins i tot si eres un expert:


Tràiler


Principiants


Jugadors


Músics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?