dijous, 17 de març del 2011

Ubisoft destapa el preu de NGP

El secret més ben guardat de Sony torna a convertir-se en un discurs a crits a la plaça d'un minúscul poble. En aquesta ocasió la culpa no ha estat de la companyia japonesa, tot sigui dit, sinó que ha estat la francesa Ubisoft la que ha donat a conèixer els preus finals de la nova portàtil de Sony, la futura NGP.

Dic preus, en plural, perquè com molts recordareu NGP arribarà en dues versions una amb 3G i una altra en què les connexions a internet es realitzaran mitjançant WiFi. Si ja de per si tenia els meus dubtes respecte a la primera després de conèixer ambdós preus li auguro un futur bastant negre a aquesta versió. Més encara tenint en compte que avui en dia gairebé tots tenim aquest tipus de connexions al telèfon mòbil.

La història es destapa gràcies a una enquesta realitzada per la firma Toluna sota les ordres d'Ubisoft. Una sèrie de preguntes destinades a analitzar la futura quota de mercat que podria tenir NGP quan arribés a les botigues i que conté qüestions com la següent:

"La versió final de Sony NGP tindrà un cost aproximat de 350 dòlars. Què et semblaria comprar Sony NGP ara que ja saps el seu preu? "

Aquesta pregunta es refereix a la versió més alta, la qual conté 3G, referint-se en la següent pregunta a la opinió de l'usuari sobre dels 250 dòlars que costaria la versió WiFi.

De fet és més o menys el que tots imaginàvem guiant-nos per les paraules de Sony, i per descomptat veient el potencial de la màquina em sembla un preu bastant ajustat per com estan avui en dia els preus de llançament en el sector. Sigueu lliures de contestar la pregunta d'Ubisoft. Amb aquest preu ¿compraràs una NGP?

1 comentari:

  1. Ja saps què vol dir, això, oi? 350 dòlars = 350 euros, encara que no sigui aquest el preu oficial del diner... Amb la 3DS ja ha passat.

    Curiosament, on no han volgut aplicar aquest traïdor canvi ha estat amb això de l'Street Fighter IV per a l'iPhone que Capcom ha posat a 99 centaus per ajudar el Japó, que a Europa ha estat 79 cèntims. Conclusió: normalment ho fan i amb tota la barra.

    ResponElimina

Que hi penses tú?