dissabte, 12 de març del 2011

S'ha confirmat el desenvolupament d'una nova Xbox

A ningú se li escapa que les tres companyies amb consoles a la venda tenen als seus departaments de recerca i desenvolupament treballant en la propera generació, ja que un producte d'aquest tipus no es crea en dos dies. Calen anys d'esforç a l'ombra fins que les màquines s'anuncien al públic, però de vegades es produeixen algunes filtracions que ens confirmen el que tots pensem.

I és que l'aparició de diverses ofertes de treball penjades per Microsoft a LinkedIn, on es busca desenvolupadors per a una nova consola, han revelat que els forns de Redmond estan ja a ple rendiment. Els tres llocs que es demanen estan orientats a enginyers especialitzats en disseny, creació i verificació de maquinari, la qual cosa ens indica que la criatura encara està en els primers passos de gestació.

Naturalment, d'aquí a que aquesta màquina estigui a la venda encara ha de passar molt de temps, possiblement diversos anys, però a tots ens pica la curiositat sobre el futur. ¿Anirà la consola orientada al joc sense comandaments, aprofitant l'èxit de Kinect? Es unirà a la tendència de joc en el núvol que creix imparable? Podrà moure uns gràfics tan impressionants com els que Epic va mostrar fa uns dies amb el seu nou Unreal Engine? Per ara, tot això quedarà sense respondre.

Vía | Xataka, Yahoo! Tech

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?