divendres, 11 de març del 2011

La guerra entra LG i Sony s'acaba

Recordem com farà qüestió d'una setmana Sony va acabar amb una ordre de bloqueig sentenciada pel Tribunal de l'Haya i proposta per LG, sota la qual no podia distribuir cap PS3 a Europa, amuntegant al voltant de 300.00 consoles en terres holandeses sense poder arribar a les botigues. Una situació que poc després Microsoft va intentar aprofitar reduint el preu de Xbox 360 a 50 euros per aprofitar les possibles vendes que derivarien del bloqueig de la competència.

Per filar encara més prim encara més, aquest matí clarejava amb una amenaça encara més gran tant per a Sony com per als seus usuaris. Les autoritats havien exercit el seu dret a retirar totes les PS3 que encara es trobaven a les botigues, però a més es donava a conèixer una dada descoratjador. A més de les consoles que es trobaven a les botigues Holanda tenia potestat per confiscar les PS3 que es troben en possessió dels jugadors particulars.

Per sort les males notícies mai vénen soles i, en aquest cas, les que l'acompanyaven eren bastant bones. En primer lloc aquesta potestat per confiscar consoles només era vàlida a Holanda. Pobres tulipes, és clar que sí, però millor ells que nosaltres.

Després d'això començaven a sorgir nous rumors afirmant que Sony ha guanyat el litigi. Dades que segons avancen les hores van cobrant encara més veracitat. La resolució a favor de la companyia japonesa obligaria a LG a pagar 130.000 euros en concepte de despeses del judici, així com 250.000 euros per cada dia que les PS3 retingudes no arribin a les seves destinacions.

Tot i això Sony no pot cantar victòria als quatre vents ja que LG té intenció de recórrer la sentència basant-se en les milionàries pèrdues que el suposat robatori de patents hauria generat.



Vía | InsideGamer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?