dijous, 3 de març del 2011

Nou tràiler gameplay de 'Battlefield 3'

Battlefield 3' segueix mostrant múscul. Si el que havíeu vist fins ara us havia semblat tècnicament molt brut espereu a veure el nou vídeo amb gameplay que EA i DICE han penjat a la xarxa. Un cop l'hagueu vist i flipat penseu en el que us vaig a dir: es tracta d'una demo pre-alpha. Una demo que els assistents a la GDC que està tenint lloc a San Francisco van poder veure en primera persona.

El que aneu a presenciar, que bé podria ser l'escena d'una pel.lícula, comença quan un vehicle ens deixa anar al costat d'uns quants companys a la frontera entre l'Iraq i l'Iran. Corre l'any 2014 i encara s'estan duent a terme operacions de pacificació per part de les forces de la coalició. Carrerons deserts, edificis abandonats o semiderruïts i en arribar a una zona de pàrquing totalment oberta ... millor ho veieu.

Recordeu el que us he dit abans: això és només una demo pre-alpha per a PC. Per cert, el PC és la plataforma principal sobre la qual es basa el desenvolupament de 'Battlefield 3', joc que també sortirà per Xbox 360 i PS3.

Si voleu també us fa la part negativa que li veig a aquest joc ia tots els FPS de l'estil: hi ha situacions que ja les hem viscut infinitat de vegades. ¿Córrer per un carreró fins a arribar a l'entrada d'un edifici? ¿Esperar a la porta del mateix a que un company l'obri a la força? No pretenc que els soldats es dediquen a anar a comprar ia provar vestidets, fan el que han de fer, però estareu amb mi que tot això va de fer que les mateixes situacions siguin cada vegada més boniques, efectistes i espectaculars.

Pensant-ho bé potser no és una cosa realment negatiu, ja que la majoria dels videojocs ens conviden a reviure les mateixes situacions una i altra vegada canviant a uns personatges per altres i afegint uns efectes de llum cada cop millors. No sé, tant se val.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?