dimecres, 23 de març del 2011

Xperia Play, mostra els seus 4 divertits anuncis

Ho vam provar a la GDC i les nostres sensacions van ser bastant agredolces. D'una banda tenia l'esperit PlayStation i de l'altra no deixava de ser un mòbil Android de la pila. En qualsevol cas l'afegit dels controls i d'aquests dos estics digitals li s'asseien com anell al dit i obrien un gran ventall de possibilitats perquè la quantitat de jocs per a la l'Xperia Play creixi exponencialment en poc temps.

Això sí, el que no acabem d'entendre era el relatiu poc suport que des de Sony li estaven donant. Sembla que aquesta aventura és exclusiva de Sony Ericsson (aquesta joint venture que tenen muntada al costat del fabricant de telèfons mòbils) i que ells seran els encarregats de promocionar a nivell internacional. Així que ni curts ni mandrosos s'han posat mans a l'obra i han presentat una sèrie de cinc anuncis. Uns anuncis que, gràcies a Déu, trenquen la línia macarra que portava Sony en els últims anys però sense renunciar a l'humor. El Xperia Play s'anuncia així.

Protagonitzats per Kristen Schaal (us sona de Flight of the Conchords?) Va desgranant d'una manera molt simpàtica tot el que es pot fer amb el telèfon. A saber, veure vídeos per YouTube, veure imatges de gatets, descarregar fulls de càlcul ... i tornar totalment boja quan l'obre, accedeix als controls, i comença a gaudir amb els jocs, que és el veritablement important.

Es pot fer bona publicitat sense haver de caure en l'insult, la burla o la ridiculització de la competència. També es pot fer publicitat sense haver de ficar un mini gangsta de 13 anys anomenat Marcus.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?