divendres, 18 de març del 2011

Portal 2, es mostra divertit al seu anunci de TV


Li tinc moltíssimes ganes a 'Portal 2', i amb fe gairebé cega en Valve confio que tornarem a trobar un joc tan singular i divertit com ho va ser la seva primera part. El temps de desenvolupament invertit en aquest projecte i la gran quantitat de novetats incloses sobre la seva ja excel·lent base, fan d'ell un dels llançaments més esperats d'aquesta primera meitat d'any.

Si cap nou retard es creua en el nostre camí, el títol estarà a la venda el proper 22 d'abril, així que per anar motivant la campanya de reserves Valve ha presentat un anunci de televisió. Assegura la companyia que després intentar-ho amb diverses agències publicitàries sense trobar el que volien, finalment van decidir encarregar ells mateixos de l'espot, perquè ningú coneix el producte millor que els seus propis creadors.

Les estrelles davant les càmeres tornen a ser Atles i P-body, la ja famosa parella de robots que protagonitzaran la manera cooperatiu en 'Portal 2', i explica com no amb la participació de la inoblidable GLaDOS, que tornarà a encarregar-se de fer-nos la vida impossible. Això sí, mai oblideu que el pastís és una mentida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?