dilluns, 28 de febrer del 2011

No arriben PS3 a Europa, a causa d'una orde judicial

Atenció amb el noticio que s'ha donat a conèixer aquesta tarda perquè podria marcar un abans i un després en el futur de la indústria del videojoc. Els carregaments de consoles PS3 enviats per Sony per a ser distribuïts a Europa podrien haver-se confiscat per les autoritats judicials sota ordre expressa del Tribunal Constitucional de l'Haia.

La història és llarga i conté diversos secrets encara per resoldre, però tot neix de la denúncia de la companyia LG a Sony per haver infringit les patents de Blu-ray, que es troben en poder de la signatura sud-coreana, en el desenvolupament de la consola PS3. Si l'empresa nipona no aconsegueix tirar enrere la sentència amb el seu recurs, estaria obligada a desemborsar a LG un percentatge de les vendes obtingudes per cada consola venuda.

L'arribada de consoles a Europa podria veure's bloquejada durant els propers 10 dies, però encara després d'aquests i amb un recurs de Sony per aixecar l'embargament, LG podria demanar altres 10 dies més en els que cap PS3 tocaria sòl europeu. Estem parlant de carregaments amb al voltant de 100.000 consoles cada set dies i l'estoc que queda a les botigues podria acabar-se en dues o tres setmanes.

La guerra per patents entre Sony i LG té diversos casos en procés, estant la primera d'elles intentant bloquejar l'entrada d'un smartphone de la marca coreana als Estats Units. Pel que fa al bloqueig de PS3 l'únic que s'ha afirmat per part de la companyia nipona és: "Estem centrats en aquest problema, no podem fer comentaris sobre això." El 2011 no està sent un bon any per a Sony.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?