dilluns, 14 de març del 2011

Quan durarà Gears of War 3?

El 20 de setembre ens sembla una data encara molt llunyana, i no tots podrem gaudir de la beta multijugador en el mes d'abril, però d'alguna cosa sí que estem segurs. 'Gears of War 3' és un dels títols més esperats del catàleg de Xbox 360. L'èxit el té assegurat per endavant, i molts babeamos només de pensar en aquest cooperatiu a quatre bandes de la seva manera història.

Precisament d'això últim coneixem més detalls, en aquesta ocasió gràcies a Chris Wynn, productor del joc, en parlar sobre la seva durada:

     "Puc garantir que és la millor campanya que ha tingut fins ara la sèrie. És més gran, jugar-la porta entre 10 i 12 hores, i és major que la de jocs anteriors. Hi ha una sèrie de moments genials i línies de diàleg fantàstiques. Us va a encantar. "

La tònica de sempre: més i millor. A veure si es compleix al 100%, que l'ànsia a alguns ens està matant. Compartir aquest nombre d'hores amb tres companys pot ser èpic, i no ho dic perquè darrere d'aquesta obra estigui Epic Games. Que també. Però de moment el millor serà anar greixant el lancer per no patir cap altercat després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?