dimecres, 23 de març del 2011

Crysis 2, sense paraules

Quantes vegades heu sortit decebuts del cinema després d'haver vist una pel.lícula que us va cridar l'atenció per un espectacular tràiler? En el meu cas un munt de vegades i és que cal reconèixer que els creatius que munten alguns tràilers són uns veritables cracs. Música clàssica, acció a càmera lenta ... una autèntica orgia visual que després es pot veure reflectida en el videojoc (pel lícula) o no. Avui anem a veure l'última meravella que ha sortit de 'Crysis 2'.

I és que quan falten només uns dies perquè l'última obra de Crytek arribi a les nostres consoles i ordinadors la maquinària propagandística d'EA ja funciona en mode turbo. Però que això no ens distregui del tràiler, una veritable passada que ens deixarà amb la boca oberta comptant els minuts que falten perquè el joc es llanci d'una vegada. Quina potència visual senyors i quina música! Aquest 'Crysis 2' acabarà fonent les vostres targetes gràfiques, segur.

Per a l'ocasió s'ha fet una versió moderna de New York, New York (tema que va popularitzar el mític Sinatra) que li escau com anell al dit. Recordeu que en el joc haurem d'intentar salvar la gran illa d'una invasió alienígena i que el poder gràfic del joc ha estat catalogat com gairebé una proesa.

No té sentit seguir parlant d'ell. Gaudiu en tot el seu esplendor.



Ara us deixo amb l'anunci de TV en espanyol que també és bastant espectacular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?