dimecres, 30 de març del 2011

Call of Duty: Modern Warfare 3, ara em pareix que si que surt...

'Battlefield 3' acapara totes les mirades ja Activision no li queda altra opció, ha de moure fitxa i ràpid. 'Call of Duty' no passa pel seu millor moment, vendes a part, però en aquests moments sembla ser l'única arma capaç de plantar cara al títol de DIU. En principi hauria de donar igual si el que mostren és un simple teaser, però clar, mostrin el que mostren aquí faltarà el segell de Infinity Ward, i la comunitat de jugadors ( no jo) no sembla haver quedat molt contenta amb Treyarch després de 'Call of Duty: Black Ops '.

El cas és que el següent moviment en aquest curiós tauler d'escacs amb guerres fictícies passa pel llançament de 'Call of Duty: Modern Warfare 3', títol que la revista oficial anglesa de PlayStation podria revelar l'imminent proper mes d'abril.

Si és cert continuaria així el costum d'Activision de presentar un nou joc de la saga en arribar el quart mes de cada any, encara que en aquesta ocasió regni la incertesa respecte a la seva qualitat. Amb què pretén suplir la distribuïdora la manca d'Infinity Ward? doncs apel.lant als nostres cors de jugadors empedreïts i fans de modes incoherents, és a dir girant entorn a la història de Ghost, el personatge que es va fer famós en 'Modern Warfare 2'.

S'apunta que com a mínim diverses seccions del joc relataran el passat del tipus de la màscara, així que no seria d'estranyar que atraquem les desventures de Soap i Price per encarnar el enigmàtic franctirador Ghost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?