dijous, 3 de març del 2011

Ipad 2

Tarda mogudeta a San Francisco, mentre Satoru Iwata, president de Nintendo, donava la seva esperada conferència a la GDC amb interessants afegits com el nou vídeo de ... o la presentació d'un nou 'Super Mario' per a Nintendo 3DS, a l'altre costat del carrer Steve Jobs reapareixia en públic després de la notícia de la seva baixa per donar a conèixer l'iPad 2.

Era un secret a veus que la pròpia Apple es va encarregar de donar a conèixer amb l'anunci d'una conferència sorpresa la passada setmana. Tots sabíem que el motiu era donar a conèixer al gran públic el seu nou iPad 2, una revisió de l'actual amb alguns valors afegits per a posar-se al dia davant l'onada de tablets que estan per arribar el 2011.

Nou Ipad 2 d'Apple

Es mastega en l'ambient que iPad 2 podria ser perfectament un iPad 1.5, una revisió de l'actual tablet d'Apple que serviria de pont entre l'actual i una versió molt més potent que també estaria en caure. Vegem, malgrat això, quines característiques oferirà aquesta versió respecte a l'anterior.

En primer lloc es premia el disseny, aparentment idèntic a l'actual però notablement més prim, amb uns 08/08 mm de gruix que arriben a posar vermell l'actual iPhone 4. També es redueix el seu pes, passant de 630-601 grams en el model WiFi, i una mica més en el 3G.

Entre les seves possibilitats a primera vista es aplaudeix la inclusió d'una doble càmera que, encara sense conèixer la seva resolució, si se sap que gravaran en qualitat VGA ja 720p. Sent la de millor qualitat la del darrere.


Característiques tècniques de l'iPad 2 d'Apple
En els seus budells l'iPad 2 no es queda curt en novetats presenta amb doble nucli, el nou processador Apple A5 a 1 Ghz, giroscopi i mantenint la vida del seu bateria fins a les 10 hores d'autonomia. Amb aquestes característiques Ipad passa a comptar amb un nivell gràfic fins a 9 vegades millor que l'actual. Sens dubte una saborosa llaminadura per a tots els que pensem en les possibilitats com a consola de la nova tablet.

Les esperances que iPad compti amb un port USB o una ranura per a targetes s'esfumen. En aquest sentit es manté l'actual sistema de càrrega i transferència d'arxius clàssic d'Apple, tot i que afegeix la possibilitat de connectar una sortida HDMI a 1080p per poder gaudir del dispositiu en qualsevol monitor.

Arribarà a les botigues molt aviat, el proper 11 de març a EUA i el 25 de març a la resta del món, inclòs el nostre país. Els seus preus i models es mantenen exactament igual que en la seva anterior versió, i pot comptar amb la seva versió més assequible, la de 16 GB amb WiFi, per 488 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?