dissabte, 12 de març del 2011

The Fancy Pants Adventures: Sneak Peek!

Va ser de les poques sorpreses que ens va oferir l'anterior fira del Gamefest, encara que vam trigar un mes a conèixer els primers detalls. A càrrec de l'estudi espanyol Over the Top Games, i treballant en col.laboració amb Electronic Arts i Brad Born, se'ns va presentar 'The Fancy Pants Adventures'. I qui és el senyor Brad Born? Es demanarà algun. Doncs el creador de l'obra original en flash. Un videojoc que va obtenir el premi New Grounds Tank Award l'any 2008.

D'aquella obra a aquesta podem trobar molts canvis, d'una manera més o menys similar a la vista a 'Super Meat Boy'. A fi de comptes hi ha més pressupost pel mig i un marge de millora superior gràcies al major temps de desenvolupament i el nombre més ampli de persones involucrades en aquest projecte. Però no estem davant d'un mer retoc estètic, sinó que es potenciaran més altres aspectes jugables.

A part de la fluïdesa regnant a l'hora de moure'ns, també podrem jugar a quatre bandes, allunyant-se la pantalla quan algú queda endarrerit. Des de l'última vegada que ho vam veure podem comprovar que se segueix mantenint la data de sortida per aquesta primavera, cosa que és bona senyal. PSN i XBLA seran les plataformes que rebran aquest 'The Fancy Pants Adventures', i estant un estudi espanyol pel mig l'únic que podem desitjar és bona sort perquè el seu producte vagi a bon port.




Si voleu jugar a la demo de 'The Fancy Pants Adventures:Sneak Peek!' aqui teniu el link. Peró si el que voleu es jugar al World 2 complet, aquí baix us el deixo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?