dimecres, 30 de març del 2011

El Tokyo Game Show, es pot reduir a causa del terratrèmol

És una veritable llàstima. Japó està patint un autèntic desastre, primer en forma d'un terratrèmol d'escala brutal, després d'un tsunami de proporcions èpiques i finalment amb la central nuclear de Fukushima que de seguir així establirà un nou precedent en l'escala dels accidents nuclears. Una bogeria, vaja.

I en aquestes estem, amb una situació de manca d'energia elèctrica que se suposa durarà uns mesos (encara que ja sabeu que els que hi viuen i les agències de notícies europees no es posen d'acord) i amb el Tòquio Game Show pensat per a celebrar-se a setembre. Es celebrarà? Encara queda força però les obres de reconstrucció del país i sobretot l'accident nuclear de Fukushima (el final no es veu en l'horitzó) aconsellen procedir amb cautela. En principi tindrà lloc però potser en un format reduït.

Ho confirmaven fa poc fonts del certamen. En principi encara creuen que es pugui celebrar d'una manera normal però, per si de cas, ja van preparant el terreny pel que pogués passar.

    "Actualment no estem pensant en cancel lar el xou o en fer-lo més petit, però depenent de la situació que ens trobem llavors ... és possible que el xou hagi de reduir-se."

Tant de bo que per setembre pugui celebrar de la manera habitual, que les retallades energètics ja hagin passat i que el terratrèmol, el tsunami i la radiació de Fukushima siguin només un mal record.

El comportament de la seva gent està sent exemplar. Des d'aquí molta força, molta sort i els nostres millors desitjos. Ànim Japó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?