dijous, 24 de març del 2011

Swarm, un tràiler massa sàdic? Nooo!

Encara que el plantejament varia substancialment en aquesta obra de Hoth Games. Manejarem un grup de diminuts éssers, sí, i haurem de sortejar diversos perills fent ús de les seves limitades habilitats, però si deixem que es mori algun pel camí no solament no passarà res perquè podrem aconseguir més en diferents zones, sinó que ens donaran més punts augmentant la seva multiplicador.

Però tampoc hem d'anar a la babalà en 'Swarm', perquè si deixem que molts morin pel camí no podrem avançar degudament, havent de repetir la partida des de l'últim punt de control o des de l'inici de pantalla. Caldrà donar-li al coco en algunes zones i ser hàbils perquè això no passi. Això en certa manera se'ns presenta en l'original i sàdic tràiler de llançament que ens brinden des de la pròpia companyia que s'ha encarregat del seu desenvolupament. Després de l'aparença innocent d'una nena s'amaguen perverses intencions ...



I és que com he dit, si deixem que morin alguns d'aquests éssers el multiplicador augmentarà i guanyarem més punts, i com hem pogut observar, podran morir de moltes i diferents formes. El vídeo ens ha tornat a recordar que la versió per PSN de 'Swarm' arribarà la setmana que ve, mentre que la de XBLA porta disponible des d'aquest migdia.

1 comentari:

  1. No entenc molt de jocs i suposo que serà igual de bo o de dolent que la resta. Siga com siga, per tornar-se bojos. El vídeo de promoció, però, mereix un 10.

    M'agrada molt la presentació, el funcionament i la claredat d'aquesta pàgina. Un altre 10.

    ResponElimina

Que hi penses tú?