dimecres, 16 de març del 2011

Prey 2, primer tràiler de la segona part del joc

Fa tot just uns dies es va saber que el desenvolupament de 'Prey 2' no només seguia en marxa, sinó que aviat sabríem més d'ell. No és que el desenvolupament d'aquesta seqüela hagi de superar en temps de l'obra que li precedeix, però certament ens estàvem impacientant després de molts anys sense tenir notícies relatives al treball de Human Head Studios.

Ara no només sabem que una altra revista, en aquest cas Game Reactor, compta amb més informació sobre el tema, mostrant-nos al que serà el protagonista de 'Prey 2', que en aquest cas difereix força de l'aspecte de Tommy, sinó que també comptem amb el primer tràiler. Un vídeo molt en la línia de 'Lost', ja ho veureu.

Però abans de res, comentar breument que 'Prey 2' està anunciat per a PC, PS3 i Xbox 360, i que arribarà el 2012. A part de la novetat de veure a una consola de Sony rebent aquest FPS, l'altra notícia és que no farà ús del motor id Tech 5. En el seu moment el primer 'Prey' va resultar ser bastant competent pel que fa a gràfics, mentre que ara potser no és així. En qualsevol cas se li recorda per altres aspectes, com l'ús dels portals i el joc amb la gravetat.

Després de la portada de la revista, amb el protagonista d'aquesta seqüela (encara sense nom), veureu el tràiler. No us espereu res de joc real, però sí almenys una pista de com es produirà aquesta nova invasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?