dilluns, 7 de març del 2011

CryEngine 3, el nou motor grafic de Crytek

Durant la passada GDC s'ha parlat molt de motors gràfics, ja que aquí hem tingut l'evolució del Unreal Engine 3 mostrada per Epic i el desplegament de poder del Frostbite 2.0 a 'Battlefield 3 '. Suposo que els nois de Crytek s'han posat una mica gelosos per la falta de protagonisme, així que han decidit recordar que la seva CryEngine 3 també té molt a dir per mitjà d'un vídeo.

Avui en dia els motors gràfics ja no només han de ser capaços de mostrar vistosos resultats en el producte final, sinó que han de facilitar tot el possible la feina als desenvolupadors per reduir costos al màxim. En això se centra principalment aquest vídeo, demostrant les bondats en modelat, animació, il·luminació, captura de moviments, efecte 3D ... I tot això donant lloc a uns gràfics espectaculars, és clar està.

Com ja ha passat en ocasions anteriors, el PC anirà obrint camí a aquesta evolució tècnica, atès que és una plataforma en continu creixement, i les consoles donaran el gran salt amb l'arribada d'una nova generació que encara es presumeix llunyana. Sens dubte el millor és gaudir del que ara tenim, que ja està bastant bé, però sense deixar de fer algun cop d'ull al que ens oferirà el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?