dijous, 24 de febrer del 2011

Battlefield 3

A molts pocs llocs trobaràs un anàlisis complet sobre Battlefield 3, sols trobaràs noticies i dades soltes, per això jo us vaig a recollir tota la informació que he trobat i us la ficaré tota dins d'un sol lloc 'Pixel i mig'.













Moltes de les persones que no hagueren tingut la oportunitat de provar Battlefield Bad Company 2 diran 'Esque jo no segueixo la saga Battlefield' i jo vull donar-lis bones noticies, i és que a Battlefield 3 canvia completament la historia respecte a les altres entregues, i pot ser per això una de les raons que jo li done per a provar-lo. Ara si el que voleu és un dels millors FPS que hi haurà en aquesta generació, aquest és el vostre.

Per que el videojoc Battlefield 3 es presenta amb nova tencnologia, nova historia i tot el que pugerem desitjar de més que no estava al BFBC 2.

Frostbite 2.0

El nou motor d'il·luminació fa que els jocs semblin gairebé reals. Una nova generació del ben aprofitat sistema gràfic de DICE. Encara que aquest salt deixarà sense suport per a aquest joc als usuaris de Windows XP, poden més les virtuts que portarà amb si, com una il·luminació en temps gairebé real.

Aquest motor té un algorisme de radiositat que s'encarrega de calcular la il·luminació global en entorns gràfics tridimensionals, intentant representar a la nostra pantalla una il·luminació real. La radiositat determina mitjançant complicades operacions matemàtiques que aconsegueixen ser emulades gairebé a la perfecció per aquest motor.

Frostbite 2.0 suposa un important avenç en aquest camí, i mitjançant diverses tècniques aconsegueix

oferir una càlcul de la il·luminació molt propera al temps real. Tot això es demostra al vídeo, el que sembla de bastant utilitat en aquest camp.




Destrucció 3.0

Ara bé, el que més ens impressiona d'un joc és la seua capacitat de trencar-lo, metafòricament, és a dir poder destruir tot el que ens trobem per davant, i aixi és com funciona Battlefield 3, la destrucció 2.0 que ja vam veure a BFBC 2 ara estarà millorada més que mai, i no sols les destruccions programades que també seran prou impressionants, ja que en una missió inclús veurem caure un edifici de 7 plantes sobre nosaltres a conseqüència d'un terratrèmol, sinó que també podrem destrossar l'escenari nosaltres, per exemple tirant un bazooka a un pont o tirant una granada dins d'una cabanya de fusta, ja us podeu imaginar que passaria... i pràcticament tot es podrà destruir.

I el joc?

No us vaig a donar molta informació el mode campanya, sols que estarà ambientat en diverses localitzacions i no sols en Orient Mitjà, París, Teheran i Nova York. La intel·ligència artificial estarà molt aconseguida i serà diferent per a cada personatge, això farà que el joc no segueix-ca sempre un patró i acabar sempre sabent el que farà el enemic per antelació, per exemple saber si es quedara amagat o vindrà cap a nosaltres a massacrar-nos.












Després, com al Call of Duty, una de les millors parts del joc és el mode online, on estaran disponibles asta 64 jugadors online per a PC i 24 per a consoles. El únic que jo espero del mode multi-jugador és que siga igual o millor que el de Call of Duty.



 Ara sols queda esperar a que surti a finals de 2011, us deixo amb aquest curt, però intens tràiler per a fer-vos una idea:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?