dilluns, 7 de febrer del 2011

El PlayStation Phone ja es oficial!

Xperia PlayEs veu que Sony no es conforma en traure la NGP, ja que s'acaba de confirmar pel facebook de Sony Ericsson el llargament rumorejat PlayStation Phone. Aquest dispositiu és dirà Xperia Play i la seva presentació és farà a Barcelona el dia 16 de febrer.

El telèfon tindrà PlayStation Suit aixi permetrà als aficionats accedir als jocs android i descarregar títols de la primera PSP.

Per aquesta raó jo prefereixo la NGP ja que està més centrada en els jocs i és més potent. El que jo no se és per que no li van donar la opció telefònica a la NGP des de un principi, ja que té la opció de 3G i això vol dir que és te que contractar a una companyia telefònica. Però si ho volen fer aixi també està bé per que pot ser hi ha gent com jo que ja te una PS3 i el únic que vol és una consola portàtil que a més els serveix-ca de telèfon.

De moment això és l'únic que es sap sobre aquest aparell, ara que ja sabem de la seva existència esperarem al dia  16 de febrer per saber més i llavors podrem opinar millor sobre aquest aparell.

Però tot apunta a ser una PSPgo amb sistema android i telèfon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?