dijous, 27 de gener del 2011

NGP? La nova PSP... Millor que mai.

imagePrepareu-vos tots per que una super maquina portable arriba a les nostres mans... La NGP (New Generation Portable) el nom de la nova PSP. Avui s'han fet publiques les primeres noticies, fotografies i característiques tècniques de aquesta impressionant consola que crec que deixara molt enrere a la Nintendo 3DS que us vaig presentar l'altre dia. Ja esteu preparats per quedar-vos bocabadats, pos endavant... Per fi s'hauran complit els meus somnis quan jugava a la PSP, tindre una pantalla tàctil! Per que ''Play Station'' sempre sap el que volem i no s'ha quedat gens curta amb aquesta vegada, per a començar el disseny és suau amb formes arredonides, i atenció amb els detalls, una pantalla gegant de 5 polzades multi-tàctil amb 2 càmares de fotos, una davantera i l'altra posterior perfectament camuflades en la NGP, a la part posterior incorpore un pad multi-tàctil de la mateixa mida que la pantalla i no tindrà sols un stick analògic, en tindrà dos. Voleu veure-la al detall i conèixer totes les seves característiques?


CPU: ARM® Cortex™-A9 nucli (4 nuclis)
GPU: SGX543MP4+
Dimensions externes: aprox. 182.0 × 18.6 × 83.5mm (ample x alt x llarg)
Pantalla (Pantalla tàctil): 5 polzades (16:9), 960 × 544, Aprox. 16 milions de colors, pantalla multi-táctil OLED (tipus capacitiu)
''Pad'' posterior: tableta multi-tàctil (tipus capacitiu)
Càmeres: càmera davantera, càmera posterior
So: Altaveus estèreo incorporats, Micròfon incorporat
Sensors: Sistema sensor de sis eixos (tres eixos de giroscòpic, tres eixos de
acceleròmetre), brúixola electrònica de tres eixos
Localitzac
ió: GPS incorporat, Servei de localització de Wi-Fi
Tecles / Interruptors: Botó PS, Botó d'encesa, Botons de direcció (amunt / avall, dreta, esquerra), Botons d'acció (Triangle, Cercle, Ics, Quadrat), Botons superiors (Dret / Esquerre), Estic dret, Stick esquerre , Botó START, botó SELECT, Botons de volum (+/-)
Comunicacions sense fils: Connectivitat a xarxes mòbils (3G), IEEE 802.11b/g/n (n = 1 × 1) (Wi-Fi) (Mode infraestructura / Mode Ad-hoc), Bluetooth ® 2.1 + EDR (A2DP/AVRCP / HSP)


Aquí us deixo unes captures: 




1 comentari:

  1. Com que veig que això nostre és una mica una guerra entre un sonier i un xboxer-nintender (i sobretot seguer, però per circumstàncies diverses no hi ha consola de Sega), i sempre des de la civilització i el respecte, he de puntualitzar aquesta informació i dir-te que després Sony va dir que tècnicament potser sí que podria seguir una Ps3, però que a la pràctica no serà així perquè la bateria se li acabaria en minuts i s'escalfaria moltíssim. Però sí, m'imagino que millor que una Ps2 sí que serà, així com la PSP no hi arribava.

    De tota manera, en la meva opinió el valor d'una consola resideix en bona part en el catàleg d'exclusius, és a dir, que ha de tenir multiplataformes per no quedar-se enrere però també jocs propis que no siguin simples versions descafeinades del que ja s'ha pogut veure en Ps3. És a dir, toca millorar els defectes de la PSP.

    ResponElimina

Que hi penses tú?