dilluns, 28 de febrer del 2011

Grand Theft Auto V

Sembla que Rockstar s'ha posat finalment les piles amb el desenvolupament de 'Grand Theft Auto V' i dins de molt poc tindrem notícies sobre això. La pista l'han ofert les cinc pàgines registrades sota domini de Take Two Interactive, totes elles adquirides durant el mes de gener.

Els noms del domini són d'allò més dispars, alguns una clara ganyota a tots els que avui en dia ens hem de conformar amb simples rumors en comptes d'una imatge promocional o un anunci oficial en condicions. Vés a saber què sorpreses en forma d'anuncis virals se'ls acudeixen als nois de Rockstar per a aquestes pàgines. A continuació teniu tots els noms.
  •      CashForDeadDreams.com
  •      SixFigureTemps.com
  •      StopPayingYourMortgage.net
  •      HammersteinFaust.com
  •      LifeInvader.com

De moment ni confirmen ni desmenteixen res sobre un possible al mateix temps que probable 'Grand Theft Auto V', així que toca esperar. Jo amb que recuperin Vice City amb el mateix mim que ho van fer amb Liberty City em pego amb un cant en les dents. Només amb pensar que si segueixen amb aquest esquema en uns anys tindrem un San Andreas amb gràfics d'última generació em poso dolent. Això sí, si us plau, que torni la possibilitat de fer el cabra de les anteriors entregues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?