divendres, 25 de febrer del 2011

Primera noticia sobre CoD: Modern Warfare 3

Actualització: Activision s'ha pronunciat per dir que no té res a veure amb aquesta campanya publicitària, i que per tant no va a anunciar res quan acabi el compte enrere. Qui s'haurà molestat a orquestrar tot això, inclòs l'enviament de xapes als mitjans, i què buscarà aconseguir amb això? Suposo que ho esbrinarem en uns dies.

Molt s'ha rumorejat sobre el futur de la saga 'Call of Duty' després de les crisis de Infinity Ward i el consegüent ball d'estudis que es va produir en Activision. S'ha parlat de seqüeles basades en Ghost, de versions futuristes de la franquícia i d'un munt de possibilitats més, però sembla que finalment la companyia va a apostar pel segur aquest any presentant 'Call of Duty: Modern Warfare 3 '.

Encara no hi ha res oficial, però l'aparició del teaser site www.findmakarov.com, en el qual només es mostra un compte enrere que fa servir la característica tipografia de la sèrie, deixa poc lloc al dubte. Aquest compte finalitza en una mica més de quatre dies, quan ja haurà començat l'edició d'aquest any de la GDC, així que no cal tenir molt de cap per suposar el que ve en camí.

Per donar a conèixer aquest lloc, Activision ha enviat unes xapes identificatives que inclouen el missatge "end the war" i les dades del General Sheperd. Malgrat el poc marge que queda per a la imaginació amb tan evidents pistes, encara queden molts dubtes per resoldre: Qui s'encarregarà del seu desenvolupament? Serà realment la fi de la saga 'Modern Warfare'? Tot això i més, en uns dies.
Vía | That Videogame Blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?