dijous, 10 de febrer del 2011

Ultima tecnologia en videojocs 'L.A. Noire'

Promeses, promeses i més promeses. Aquesta generació s'ha vanagloriat de ser la que compta amb els gràfics més realistes de la història dels videojocs, però és curiós com un sol joc pot arribar i tirar per terra tot el que s'havia dit fins ara, sense eliminar els seus competidors amb falses expectatives sinó superant-fins al punt sufocar la qualitat tècnica de tot el que hem gaudit fins ara.

Estic parlant de 'L.A. Noire ', la gran aposta de Rockstar per a aquesta generació, igual que' GTA III 'ho va ser en l'anterior. Potser molts de vosaltres encara no us hàgiu sentit atrets per aquest títol, però us recomano encaridament que vegeu el tràiler ingame que han alliberat avui per apreciar com cal el que aquests excel·lents desenvolupadors estan preparant per a finals de maig. Us asseguro que és absolutament brutal el nivell que s'ha assolit.

El vídeo serveix a més d'introducció a les mecàniques del joc, una barreja d'aventura gràfica enfocada a la investigació de crims i un sandbox d'acció, però sobretot demostra els grans avenços que els nois de Rockstar han aconseguit amb la captació de moviments facials. El que s'ha dit, 'L.A. Noire 'està destinat a marcar un abans i un després en aquesta generació de consoles, i probablement també deixi empremta en la següent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?