dijous, 24 de febrer del 2011

El iPad 2 ja està ací!

Fa una setmana us vaig presentar la nova tableta digital de Sony, però ara ve la competència i veurem del que és capaç la companyia de Apple per a mantenir el seu iPad al cim de les tablets.

Són curioses les reaccions que experimentem de vegades els fans dels gadgets i la tecnologia en general. Sempre ens estem queixant dels desorbitats preus que ens imposen les companyies, de les actualitzacions constants que deixen a les nostres màquines obsoletes, etc.. Però en canvi estem desitjant que una companyia faci el primer pas per, tot seguit, tornar a esperar el mateix moviment per part d'una altra empresa diferent.

Els rumors començaven a sorgir aquesta tarda i finalment Apple ha sortit al pas per confirmar l'evident. El iPad 2 és una realitat, a més palpable. Almenys per als assistents a l'esdeveniment que la signatura de la poma té preparat a San Francisco dins de molt poc.

Serà a les 10 del matí de dimecres dia 2 al Yerba Buena Center of the Arts Theatre de la ciutat de Bullit. Esdeveniment que, cenyint-nos al canvi horari, podrem seguir des d'aquí cap a les set de la tarda, sigui el que sigui el que Jobs i companyia ens hagin de comptar. Això sí, esperem que els videojocs tinguin encara més protagonisme.

No cal dir que la presentació també comptarà amb altres novetats, però aquell dia 2 unit a la cantonada de l'iPad que apunta al lateral de la imatge distribuïda per Apple no dóna lloc a moltes més especulacions. Què tindrà preparat Apple? Es posarà iPad 2 a l'altura de les noves tablets que estan per arribar? Ho sabrem d'aquí a molt poc...

Vía | Applesfera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?