dimecres, 16 de febrer del 2011

Kinect i Windows Phone 7, una nova forma de jugar...

Sempre va bé un nou control de joc, i ara amb una actualització per a Kinect es podra controlar el joc amb la pantalla tactil del Windows Phone de Microsoft.

D'entrada pot resultar xocant, però en la pràctica, com es veurà, resulta més satisfactori del que qualsevol podria imaginar. Se'ns presenta d'exemple el 'Kinect Adventures', amb la seva mini-joc de les boles. Un jugador maneja l'avatar mitjançant el seu cos. Fins aquí no hi ha cap novetat. El curiós és que l'altra persona li llançarà les pilotes a plaer mitjançant el seu Windows Phone 7. Però com veureu, la cosa es fa més cridanera i complicada per l'usuari de Kinect amb l'arribada d'una tercera persona amb el seu mòbil. Una autèntica bogeria, us ho asseguro.



Quan tots podríem pensar que amb unes poques pilotes estaria tot resolt, la mala fe de cada un estarà a disposició de qualsevol per llançar totes desitgem, per on vulguem, i al ritme que nosaltres imposem. Les rialles, al meu parer, estan assegurades. A mi almenys m'ha convençut bastant aquesta integració, i a vosaltres?

Queda per veure quina altra mena de utilitats se li donarà, i sobretot quan arribarà aquesta actualització. Algunes fonts asseguren que arribarà l'octubre del 2011, però amb aquestes coses mai se sap. Almenys, això sí, ja sabem que existeix, i les possibilitats que hi haurà donaran que parlar, això segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?