dimarts, 15 de febrer del 2011

Sesame Street: Onze Upon a Monster per Kinect de la mà de Double Fine

No em cansaré mai de dir que si hi ha un estudi que està apostant per idees boges, innovadores, inesperades i arriscades aquest és Double Fine amb Tim Schafer al capdavant. Té aquest punt de bogeria suficient com per donar a llum autèntiques bogeries sense perdre el nord en cap moment. Només cal donar una ullada a les seves dues últimes produccions: 'Stacking' i 'Costume Quest'.


Us recordeu de Barri Sèsam? De Elmo, Triqui o Coco? Molts haureu contestat sí a tot. Ja se que molts de vosaltres no estareu molt interessats en jugar a aquest joc, però de segur que quan éreu xiquets haguera sigut el primer regal que li haguésseu demanat als reis macs. En qualsevol cas el bo de Tim i el seu equip estan desenvolupant 'Sesame Street: Onze Upon a Monster' per Kinect. Sí, es tracta d'un títol adreçat als nens. Què passa, és que no tenen dret a poder gaudir de jocs que no semblin desenvolupats per micos o fins i tot idiotes?

Tim comenta això sobre el joc:
Barri Sèsam va produir un efecte profund tant en mi com en molts dels membres de l'equip de Double Fine quan érem petits. També ho van fer els videojocs. Ara molts som pares i volem compartir amb els nostres nens les grans experiències que vam tenir, així com altres completament noves fetes realitat gràcies a l'última tecnologia com Kinect per XBox 360. Es tracta d'un treball d'amor a molts nivells.

Estic segur que molts de nosaltres, tot i saber que 'Sesame Street: Onze Upon a Monster' és un títol infantil, intentarem provar-ho. Perquè Double Fine fa les coses amb afecte, es nota, i les coses fetes amb afecte es poden gaudir arreu del món.

Després d'aquesta carrincloneria, certa d'altra banda, us deixo amb un parell de captures més del joc:

Sesame Street: Once Upon a Monster


Sesame Street: Once Upon a Monster

Vía | Destructoid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?