diumenge, 27 de febrer del 2011

Nintendo Wii es torna sexy i picant amb 'We Dare'

Només cal veure els continguts publicats per algunes cadenes de televisió amb la intenció d'atraure audiència per entendre l'evolució que acaba de patir Nintendo Wii amb l'anunci de 'We Dare' d'Ubisoft. Quan la gent comença a fallar i mirar cap a un altre costat, Ubisoft fica una mica de provocació i polèmica perquè la gent torni a prestar atenció.

Un llançament que no hauria d'anar més enllà de la simple curiositat si no fos perquè estem davant del que ens han venut com la consola dels nens, els pares i els avis. Una etiqueta que unida a un joc en el qual has de controlar el personatge bufetejant el cul a un altre jugador o jugadora fa que saltin espurnes per tot arreu.


Un dels majors problemes amb què s'estan trobant la gent d'Ubisoft a més d'enfocar erròniament una campanya de publicitat d'un marcat to sexual amb un joc qualificat per a menors, és la reticència de certs països a posar una còpia d'aquest títol en els seus prestatgeries, de manera que el títol només es llançarà a Europa.

El que ofereix són 40 mini-jocs una mica picants que van des del clàssic joc de la poma fins als no menys rebregats striptease. En el tràiler queden ben reflectits aquests aspectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?