dijous, 17 de febrer del 2011

Sony... esta arrasant amb les portables!

Si us pensàveu que Sony ja tenia prou amb la NGP i el Xperia Play estàveu equivocats. Una vegada més Sony ofereix resistència a la competència, per que després de haver contraatacat la Nintendo 3DS amb la NGP i el iPhone amb el Xperia Play ara vol fer-li la competència al iPad de Apple amb la seva nova proposta de tableta portatil, la Sony S1 que contara amb 9,4 polzades de pantalla i el sistema operatiu Android 3.0. Encara que el projecte estiga sent desenvolupat per el equip de VAIO, aquest dispositiu poc tindrà que veure amb un ordinador ja que estarà centrat principalment en música, jocs, eBooks, vídeos i demés aplicacions que caracteritzen a les tablets, i que a més de servir de comandament a distancià per als televisors Sony Bravia, també estarà integrat amb Playstation com el Xperia Play.

Les paraules que va dir Sony a mitjans de gener ja deixaven prevenir aquesta nova noticia:

El iPad és el rei de les tablets, però qui és el segon, o el tercer?. L'enfocament de Sony és treballar per aconseguir en un any aquesta segona posició.



Pot ser el que més us impacta siga el que veureu al esbós següent, la suposada tableta de Sony contara amb 2 pantalles, una d'elles flexible per adaptar la sensació de tindre un llibre a les mans a les noves tecnologies. També trobarem el processador Nvidia Tegra 2, dues càmeres fotogràfiques, una davant i l'altra darrere del dispositiu amb una resolució de 1280×800 pixels i un port usb per a poder nodrir la teva tableta amb els arxius que tingues al teu ordinador o un pendrive.



La seva cara frontal tindria un acabat negre brillant per donar la impressió que les vores de la pantalla es difuminen, mentre que la seva part posterior mostraria un disseny puntejat en platejat mat per millorar l'adherència. Tots els elements donarien una sensació "Premium" al dispositiu, encara que no han arribat a indicar si en realitat parlem de plàstic, metall o algun altre material.

Pel que fa a preus i disponibilitat, em comenten que la versió WiFi tractaria de contrarestar la influència del iPad, i es comercialitzaria per uns 600 dòlars (444 euros al canvi) a partir de setembre.
Vía | Engadget 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?