dimecres, 26 de gener del 2011

Call of Duty: Black Ops

La sèptima entrega de la saga Call of Duty a rebentat les expectatives dels seus creadors amb més de 56 milions de ventes i 1.000 milions de dòlars recaudats. I jo no podia ser menys, després de 7 hores en mode campanya i 1 dia, 6 hores i 45 minuts online puc dir que m'ha encantat... Per a començar, la historia, increïble! No vaig a ex-tendrem molt en aquesta part, que no vull fotre a ningú fastiguejant-li el joc. Et trobes a la sala d'interrogatoris i no pots recordar res del que t'ha passat, estas en plena guerra freda i poc a poc vas recordant totes les batalles, investigacions, missions secretes, números... De sobte arriba un moment en el qual la batalla continua des-de la sala d'interrogatoris en lo que es suposa que seria el present d'aquella època i no records del passat.

En quan al mode multi-jugador online no es pot millorar més, es molt addictiu ja que quan comences només tens un grapat d'armes per a escollir i conforme vas muntant de nivell et van donant armes i opcions per a personalitzar-les. A més de la enorme quantitat de modes de joc que hi ha, a mi el que més m'agrada es el domini i dol per equips, això no vol dir que els altres modes siguen pitjors que no ho són.



Peró que? Nous mapes!!! Si, si nous mapes el dia 2 de febrer totes les persones que gaudixen d'una xbox360 tindran a la seua disposició 5 nous mapes, i les persones que també gaudixen de la PS3 (com jo) tindran que esperar unes setmanes per a que s'estrene el pack (Firts Strike) amb els mapes següents:

El mur de Berlin:



Discovery:



Kowloon:












Estadi:













Ascensió:















Després d'aquesta presentació del nous mapes us deixo el tràiler del pack:



Vols jugar amb mi? Sóc iskidre_97

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?