diumenge, 30 de gener del 2011

MotorStorm Apocalypse arriba primer a Europa...

Fins ara no he sentit especial passió per la saga 'MotorStorm', però he de reconèixer que la proposta de 'MotorStorm Apocalypse' sona bastant interessant. Agafa les curses extremes de la sèrie i és converteix en una mena de batalla per la supervivència en una ciutat apocalíptica, amb el seu argument complet, els seus diferents bàndols en disputa i tota aquesta parafernàlia. Multiplica la varietat de vehicles disponibles i aquí tens un títol d'allò més atractiu.

No és estrany que hi hagi tant interès entre els posseïdors de PlayStation 3 per la nova criatura de l'Evolution Studios, quart lliurament d'una saga que es va estrenar el 2007. Per a tots ells, ja podem assenyalar el 16 de març com a data de llançament en territori europeu. No s'ha donat cap informació sobre una possible demo prèvia, però no m'estranyaria que tinguéssim alguna cosa disponible a les pròximes setmanes.


Els americans hauran d'esperar una mica més, fins al 12 d'abril, però no està malament que de tant en tant siguem els europeus els que sortim guanyant. 'MotorStorm Apocalypse' comptarà amb diferents portades a banda i banda de l'Atlàntic, i també han estat revelades avui pels seus creadors. Quina de les dues us agrada més? Ambdues són excessives i recarregades per igual, però crec que em quedo amb l'europea.


Aquesta és la caràtula Europea, que crec que és la que ja deveu haver vist:


MSA_PS3_2D_PackShot AW

I aquesta d'aquí és la americana:


MotorStorm Apocalypse: Cover Art...And A LAUNCH DATE!

Però jo crec que les dues tindran el mateix èxit ja que el que importa es el joc i no la caràtula. Aixi que aquí us deixo un tràiler del joc per a fer-vos una idea:





Crec que després de veure aquest vídeo em plantege provar el joc... Per que te una pinta!

Vía | Playstation.Blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?