dimecres, 7 de març del 2012

Mari0, una bona mescla








'Mari0' és el típic joc pensat per a tots aquells que veuen amb bons ulls això de barrejar, per exemple, la nocilla amb els calamars. És a dir: si t'agraden dues coses per separat, per què no provar-les juntes? A 'Mari0' aquests dos elements són 'Super Mario Bros' i 'Portal'. Us he dit que, a més, és gratuït?

Qui hagi jugat a 'Portal' l'estimarà sobre totes les coses. Aquesta pistola capaç de crear portals és el somni de molts entre els quals em trobo (seria ideal per anar a comprar, per exemple. Se'ns ocorren tantíssims usos a tots ...), però només uns pocs afortunats poden arribar a usar-la. El maleït Mario ja és un dels escollits.

En un joc de plataformes tan mític com 'Super Mario Bros' les bretolades que podem arribar a fer-li als enemics i a les pròpies plataformes són infinites. Si hi ha alguns salts que ens semblen massa complicats només cal obrir un portal als nostres peus i un altre a la cantonada més allunyada i saltar alegrement. Si Bowser ens està tocant els nassos de forma excessiva, per què no atacar per on menys s'ho espera? El tràiler és tremend:



Però 'Mari0', que és gratuït, repeteixo, i a més pot ser descarregat per a Windows, Mac i Linux, no es queda aquí. Inclou la possibilitat de jugar en cooperatiu amb fins a tres jugadors més, compta amb mapes descarregables i una cosa ben interessant: porta de sèrie l'editor de nivells usat per crear els propis nivells amb què compta el joc. Ah, i també podeu descarregar el codi font.

Ho he estat provant una estona i és bastant demencial, així que jo de vosaltres no m'ho perdria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?