dijous, 21 d’abril del 2011

El segon pack de mapes per a CoD Black Ops arriba al maig!

Encara que 'Call of Duty: Black Ops' ha despertat un corrent general de desaprovació entre molts usuaris, la veritat és que l'últim shooter d'Activision ha estat un gran èxit comercial, per sobre fins i tot dels seus predecessors. La gallina segueix donant ous d'or, i per esprémer fins al fons hi ha els mapes en DLC.

No ha estat anunciat oficialment, però una imatge promocional filtrada des de la divisió australiana de Game ha revelat que el nou pack de mapes, segon després First Strike, es dirà Escalation. La data de llançament prevista és el proper 3 de maig, encara que com de costum serà una exclusiva temporal de Xbox 360, per a arribar uns dies després a la resta de plataformes.

Una vegada més, el paquet inclourà cinc escenaris multijugador de sumar a la nostra col lecció de 'Call of Duty: Black Ops'. Quatre d'ells seran estàndard (Seize the Zoo, Take the Hotel, Secure the Comboi i Raid the Stockpoile) i un d'ells per la manera zombie (Survive Call of the Dead). Aquí us deixo el vídeo promocional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que hi penses tú?